ΑΡΧΙΚΗ

Χρυσή Αυγή - Η Φωνή της Μακεδονίας

Ενημέρωση : : Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 - 12:00

Απάντηση στη λάσπη των υποκριτών του ΣΥΡΙΖΑ

Την τιμητική της είχε η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της «ΑΥΓΗΣ», που συστηματικά ασχολείται με την (ανα)παραγωγή ψευδών ειδήσεων εις βάρος των Ελλήνων εθνικιστών. Στο άρθρο της Καλφακάκου με τίτλο «Χρυσή Αυγή και η φρίκη του φασισμού» που δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρτίου συναντάμε όλα τα στερεότυπα και τις ασυναρτησίες σε ένα παραλήρημα που προσπαθεί να προκαλέσει εντυπώσεις (και τον γέλωτα στους σκεπτόμενους και διαθέτοντας κριτική ικανότητα).

Το παραλήρημα λοιπόν ξεκινάει με την παρατήρηση ότι η κρίση και η οργή προκάλεσαν τη συμπάθεια στη Χρυσή Αυγή. Θυμάται άραγε ότι ο πρόεδρός της ήταν αυτός που έταξε τα πάντα στους πάντες και στο τέλος αποδείχθηκε βασιλικότερος του βασιλέως; Θυμάται τις υποσχέσεις για κατώτατο μισθό στα 700 € και δικαιότερη φορολογία; Ή μήπως ξέχασε το «Goodbye κα. Μέρκελ» και τη δέσμευσή του για σκίσιμο των μνημονίων;

Προχωρώντας παρακάτω μας αποκαλεί «ρατσιστές» και «σεξιστές». Για την πρώτη κατηγορία θα αναφέρουμε μόνο ότι στη χώρα αυτή οι Έλληνες έχουν μόνο υποχρεώσεις, τα δικαιώματα απαγορεύονται. Στην αντίθετη περίπτωση που κάποιος τα διεκδικήσει, ξεμπερδεύουν αποκαλώντας τον «ρατσιστή».

Όσο για την κατηγορία περί σεξισμού, είναι μια νέα μόδα στους αριστερόπληκτους και ελληνόφωνους κύκλους. Διαδίδουν ότι στη Χρυσή Αυγή θεωρούμε τις γυναίκες κατώτερες από τους άνδρες, σαν να μην υπάρχουν γυναίκες που ασχολούνται με το εθνικιστικό κίνημα. Μπερδεύουν την ιδεολογία του εθνικισμού με την υποκουλτούρα των λαθρομεταναστών στους οποίους έχουν προσφέρει γη και ύδωρ. 

Ισχυρίζεται ακόμη ότι επικεντρωνόμαστε στο λαθρομεταναστευτικό και αφήνει να εννοηθεί ότι στερούμεθα ενός ευρύτερου σχεδίου. Την παραπέμπουμε στο πολιτικό μας πρόγραμμα και την καλούμε να το συγκρίνει με αυτό του κόμματος της, που αποτελεί μνημείο ψευδολογίας και ανθολόγιο παροχολογίας. Όσο για τους λαθρομετανάστες, που κάνουν δουλειές στις οποίες ο Έλληνες δεν πηγαίνει έχουμε να δηλώσουμε ότι όταν οι Αλβανοί πρωτοήρθαν έκαναν εργασίες που ο Έλληνας δε θα πήγαινε. Αλήθεια, όμως, πριν τους Αλβανούς, από ποιους γίνονταν οι εργασίες αυτές; Τα παιδιά όλων αυτών των λαθρομεταναστών που υπερήφανα δηλώνουν ότι θέλουν να σπουδάσουν ιατροί κλπ (σε σχετική διαφήμιση) ποιων δουλειά θα κλέψουν; Μήπως των Ελλήνων; Πλέον βλέπουμε αλλοδαπούς να γίνονται έμποροι, να αποκτούν καταστήματα κλπ. Μήπως και με αυτές τις δουλειές δε θέλει να ασχοληθεί ο Έλληνας;

Το παραλήρημα κορυφώνεται με την άποψη ότι κατηγορούμε για όλα τους Εβραίους, τους ομοφυλόφιλους, τους κομμουνιστές, τους ανάπηρους και ίσως στο μέλλον τους μακροχρόνια ανέργους, τις γυναίκες, τις φεμινίστριες και τους ηλικιωμένους. Δηλαδή εν ολίγοις όλη την Ελλάδα. Ξεκινώντας από τους κομμουνιστές, θα τη συμβουλεύαμε να διαβάσει έστω και ένα ιστορικό βιβλίο πριν μιλήσει για τον κομμουνισμό, ώστε να μάθει ποιων μακελάρηδων, ελληνόφωνων πρακτόρων και φιλοχιτλερικών υπανθρώπων (ελέω συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότοφ) είναι πνευματική απόγονος. Για τους ομοφυλόφιλους δεν πρόκειται να μιλήσουμε εμείς, η επιστήμη έχει τις θέσεις της για το θέμα αυτό. Ως προς το εβραϊκό ζήτημα ξεκαθαρίζουμε ότι δεν μισούμε τους Εβραίους αλλά το σιωνισμό, μια ιδεολογία που αν και ακραία εθνικιστική ουδόλως φαίνεται να την ενοχλεί. Όσο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (που προσβλητικά αποκαλεί «ανάπηρους») οι επαφές του κινήματος με ανάλογους συλλόγους δίνουν ξεκάθαρη απάντηση. Εξάλλου η ίδια είναι δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης κι επομένως συνάδελφος με την αντίστοιχη της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Τόσο υποκρισία πια;

Θα μπορούσαμε να επιχειρηματολογούμε εσαεί για να αποδείξουμε στην κάθε Καλφακάκου ότι ο λαϊκός εθνικισμός που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με τις επιλεκτικές συμπάθειες ή αντιπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ, που επιδοτείται για να «προστατεύει» τα δικαιώματα των «ευπαθών», ενώ πληρώνεται αδρά για να καταπιέζει αυτά των Ελλήνων. Γι’ αυτό το λόγο της αφιερώνουμε την εξής απάντηση: NON VELAT UMBRA DIEM.

ΥΓ. Να ποιοι είναι οι κατήγοροι μας: Η «υπέρμαχος» των λαϊκών συμφερόντων, της λαϊκής οικογένειας, του λαϊκού εισοδήματος και όλων των συναφών τα οποία με μεγάλη ευκολία ξεστομίζουν οι μνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ τυγχάνει να είναι διευθύνουσα σύμβουλος της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ». Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό.