ΑΡΧΙΚΗ

Χρυσή Αυγή - Η Φωνή της Μακεδονίας

Ενημέρωση : : Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 - 12:00

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Πιερία, Καστοριά

Δράμα-73η επέτειος μάχης στη γέφυρα των Παπάδων

Την Κυριακή 7 Μαΐου κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωσης Δράμας παραβρέθηκε στον εορτασμό της 73ης επετείου της ηρωικής μάχης των Ελλήνων πατριωτών στη γέφυρα των Παπάδων Δράμας, εναντίον των Βουλγάρων κατακτητών. Η υποδοχή των συναγωνιστών από το πλήθος ήταν θερμή, καθώς η συχνή παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου σε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των Ελλήνων που με τη θυσία τους πέρασαν στο πάνθεο των ηρώων, γίνεται για λόγους σεβασμού και όχι αυτοπροβολής, όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν οι απάτριδες μνημονιακοί και οι τηλεαστέρες της πολιτικής.

Πιερία-Ομιλία Σαχινίδη Ιωάννη για το 4ο μνημόνιο

Την Τετάρτη 10 Μαΐου ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης, επισκέφτηκε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας στο πλαίσιο ενημέρωσης που διεξάγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος για να ενημερώσει φίλους και υποστηρικτές για το 4ο μνημόνιο και τα νέα μέτρα που επιβάλλει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αρχικά έγινε μια σύντομη ενημέρωση για την εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής από τον συναγωνιστή Νίκο Χρυσομάλλη, ο οποίος επεσήμανε πως αφού τίποτα δεν ακούγεται από τα μέσα ενημέρωσης, είναι φανερό πως οι ανυπόστατες κατηγορίες του συστήματος καταπέφτουν και η τελική απόφαση θα δικαιώσει το κίνημα.

Ακολούθως ο βουλευτής Γιάννης Σαχινίδης μετέφερε στους παρευρισκόμενους το κλίμα από την Βουλή των Ελλήνων, εκεί που η Χρυσή Αυγή δίνει καθημερινές μάχες και πετυχαίνει σπουδαίες νίκες, οι οποίες, όμως, αποκρύπτονται από τα κανάλια και τις εφημερίδες που εξυπηρετούν τα μνημονιακά συμφέροντα. Αναφέρθηκε στο βρωμικό ρόλο που παίζουν τα κόμματα, τα οποία από κοινού προωθούν την εξαθλίωση του Έλληνα και την υποταγή προς τους ξένους δανειστές. Μάλιστα, μέλη γερμανικής αποστολής που επισκέφθηκαν την Βουλή, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους βομβάρδισαν με σκληρές ερωτήσεις και τοποθετήσεις ενώ οι βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων τους αντιμετώπισαν με την (αναμενόμενη) υποτακτική διάθεση. Τέλος, επεσήμανε πως όταν το σύστημα θέλει να κάνει την βρόμικη δουλειά, τότε τα ηνία αναλαμβάνει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, ώστε κάτω από τον μανδύα της «κοινωνικής επανάστασης» να επιβάλλει τα πιο σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα.

Καστοριά-Συνάντηση με το Δήμαρχο Καστοριάς για την ανταλλαγή απόψεων γύρω από μείζονα ζητήματα

Τον δήμαρχο Καστοριάς, κ. Αγγελή Ανέστη, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Καστοριάς, με επικεφαλής τον συναγωνιστή Τούφα Στέλιο, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων γύρω από μείζονα ζητήματα που αφορούν τον νομό. Ο συναγωνιστής Τούφας παρέθεσε μία σειρά από προτάσεις και λύσεις γύρω από ζητήματα που άπτονται της τοπικής οικονομίας, της αξιοποίησης της γεωργικής παραγωγής και επεσήμανε πως δεν αρκεί απλά η καταγραφή των προβλημάτων, αλλά η άμεση λήψη πρωτοβουλιών για την οριστική απομάκρυνση του νομού από την ανεργία και την ύφεση.

Συγκεκριμένα, τα θέματα που τέθηκαν υπόψη του κ. δημάρχου και συζητήθηκαν διεξοδικά είναι η ανάγκη μέριμνας και προστασίας των τρίτεκνων του νομού, η ευαισθητοποίηση της πολιτείας για τους ΑΜΕΑ, η μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης ώστε να γίνει προσιτό σε όλα τα νοικοκυριά, η ίδρυση παιδικού σταθμού για τους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας, η αξιοποίηση του ΤΕΙ και η επιστροφή των φοιτητών στον νομό, η έμπρακτη στήριξη των αγροτών που επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα (θέμα που ανέδειξε η Χρυσή Αυγή με επιτόπια επίσκεψη κλιμακίου στις κατεστραμμένες εκτάσεις), και, τέλος, η ανάδειξη της ιστορίας πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης με την ανέγερση μνημείου ή προτομής του Μ. Αλεξάνδρου.