ΑΡΧΙΚΗ

Χρυσή Αυγή - Η Φωνή της Μακεδονίας

Ενημέρωση : : Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 - 15:58

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Καβάλα

Νέα Μηχανιώνα-Ενημερωτική δράση στα φανάρια της Περαίας

Το Σάββατο 13 Μαΐου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας, παρουσία του περιφερειακού συμβούλου στην Κ. Μακεδονία, συναγωνιστή Γραικού Φώτη, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα φανάρια της Περαίας. Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες προκειμένου να ενημερωθούν οι Έλληνες για την παγίδα που στήνουν οι διεθνείς οικονομικοί δυνάστες, με τη μέγγενη που ονομάζεται 4ο μνημόνιο. Οι Έλληνες εθνικιστές σε συνεχείς αντιμνημονιακές δράσεις περνούν το μήνυμα πως μόνο μια ισχυρή εθνική κυβέρνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα μπορέσει να δώσει πίσω στους Έλληνες την χαμένη πατρίδα τους και την αξιοπρέπεια τους.

Τοπική Οργάνωση Καβάλας: Ενημερωτική δράση ενάντια στα μνημόνια της υποταγής

Το Σάββατο 13 Μαΐου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας πραγματοποίησε ακόμη μια ενημερωτική εξόρμηση, αυτή τη φορά στα χωριά Λεκάνη και Κεχρόκαμπο. Οι συναγωνιστές μοίρασαν έντυπο υλικό σε καφενεία και καταστήματα της περιοχής για να ενημερώσουν τους Έλληνες για τα εξοντωτικά μέτρα του 4ου μνημονίου, που θα φτωχοποιήσουν περισσότερο τα νοικοκυριά και θα αμβλύνουν τις κοινωνικές αδικίες.

Μοναδικό αντιμνημονιακό κόμμα εντός της ελληνικής βουλής είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία διαθέτει θέσεις για την λύση του χρέους και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.