ΑΡΧΙΚΗ

Χρυσή Αυγή - Η Φωνή της Μακεδονίας

Ενημέρωση : : Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 - 10:00

Θεσσαλονίκη: Η «Ντίσνεϋλαντ των λαθρομεταναστών»

Επιστολή διαμαρτυρίας και έκκλησης απέστειλε πρόσφατα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προς τον δήμαρχο και προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης. Τα αναφερόμενα σε αυτήν καταδεικνύουν τον κατήφορο που έχει πάρει η Θεσσαλονίκη και απεικονίζουν το μαύρο μέλλον το οποίο διαμορφώνουν για τον ελληνικό λαό όσοι ανίκανοι και ακατάλληλοι διαχειρίζονται την εξουσία, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Άθλια, κακάσχημη και ντροπιαστική η εικόνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναφέρει το Επιμελητήριο. Λαθρομετανάστες απλώνουν τα σεντόνια τους ανεμπόδιστοι, το λαθρεμπόριο καπνικών και άλλων ειδών σε κεντρικά σημεία κυριαρχεί, τα ανακυκλώσιμα υλικά λεηλατούνται, τα σκουπίδια μέσα από τους κάδους απορριμμάτων πετιούνται στο οδόστρωμα και στα πεζοδρόμια από  τους «κατατρεγμένους» «refugees» οι οποίοι αναζητούν χρήσιμα υλικά. Όλο και πιο συχνά τα κρούσματα αιματηρών επεισοδίων μεταξύ συμμοριών «μεταναστών», οι οποίοι, κάτω από την μύτη της αστυνομίας λύνουν τις διαφορές τους με δολοφονική βία, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Ελλήνων πολιτών και των επισκεπτών της πόλης. 

Το  Επιμελητήριο χαρακτηρίζει στον επιστολή του «Ντίσνεϋλαντ των λαθρομεταναστών» την Θεσσαλονίκη, μεσούσης της τουριστικής περιόδου και ενώ θα έπρεπε κανονικά να επιδεικνύεται ένα όμορφο πρόσωπο στους επισκέπτες και καλεί κάποιον από τους «αρμοδίους» να δράσει και να παρέμβει. 

Κλείνει η επιστολή αναφέροντας και την δυσάρεστη αλήθεια. «Οι πολίτες αυτής της πόλης και οι επαγγελματίες, που στενάζουν για να καλύψουν τους φόρους και τα κάθε είδους χαράτσια δεν χρωστούν σε τίποτε να βιώνουν τέτοιες καταστάσεις». 

Οι πολίτες αυτής την πόλης, όπως και ολόκληρης της Ελλάδος, όσο άγονται και φέρονται από τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης και δεν αντιλαμβάνονται την μοναδική αλήθεια, δεν πρόκειται ποτέ να πάψουν να βιώνουν τέτοιες καταστάσεις. 

Πλην όμως, έχουν πλέον τόσο την επαρκή πληροφόρηση, όσο και την απαραίτητη γνώση για το τι ακριβώς πρέπει να πράξουν και προς τα πού πρέπει να στραφούν, σύντομα, σε ένα έτος από σήμερα, όταν αυτοί οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δυσάρεστες καταστάσεις τις οποίες βιώνουν, θα τους οδηγήσουν οσονούπω ενώπιον της κάλπης και θα ζητήσουν εκ νέου την ψήφο τους για να τους κυβερνήσουν και πάλι.