ΑΡΧΙΚΗ

Χρυσή Αυγή - Η Φωνή της Μακεδονίας

Ενημέρωση : : Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 - 14:26

Και η Αυστρία κλείνει τα σύνορα της;

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Άμυνας της Αυστρίας ζήτησε σε συνέντευξή του στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων την εξαίρεση της Αυστρίας από το πρόγραμμα για την μετεγκατάσταση «προσφύγων» από την Ελλάδα και την Ιταλία σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υποτίθεται ότι όλοι οι Ευρωπαίοι εταίροι, οι οποίοι υποδεικνύουν στους δουλοπρεπείς εγχώριους πολιτικάντηδες και τους υποχρεώνουν κουνώντας τους το δάκτυλο να ανοίξουν, όπως και προδοτικά αυτοί έπραξαν, τα ελληνικά σύνορα και να υποδεχθούν τους «κατατρεγμένους», θα συμμετείχαν στην απορρόφηση τους.

Υποτίθεται ότι η Αυστρία θα δεχόταν την μετεγκατάσταση 1.491 «κατατρεγμένων» από την Ελλάδα και 462 από την Ιταλία. Μέχρι σήμερα όμως, δεν έχει δεχθεί κανέναν «κατατρεγμένο» στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος που είχε υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2015.

Το υπουργείο Άμυνας στη Βιέννη ισχυρίζεται πως υπολογίζοντας τον μεγάλο αριθμό των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί για τη χορήγηση ασύλου, στην πραγματικότητα η Αυστρία, έχοντας υποδεχθεί δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες οι οποίοι έφθασαν εκεί μέσω των παράνομων διαδρομών, έχει συμβάλει μαζικά στην ελάφρυνση του προσφυγικού βάρους στην Ελλάδα και στην Ιταλία και πως σε σύγκριση με τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Αυστρία έχει επιβαρυνθεί δυσανάλογα τα τελευταία χρόνια από τις «προσφυγικές» ροές.

Δηλαδή λένε οι Αυστριακοί πως επειδή έφτασαν μέχρι την χώρα τους οι λαθρομετανάστες, θεωρούν πως έχουν επιτελέσει το «ανθρωπιστικό» καθήκον τους απέναντι στην ανθρωπότητα και τώρα που ο μοναδικός πραγματικός εχθρός των διεθνιστών-παγκοσμιοποιητών, ο εθνικισμός, απειλεί με κατάκτηση της εξουσίας και στην Αυστρία, ήρθε η ώρα να κλείσουν τα σύνορα τους.

«…Ενόσω θα συνεχίζεται η παράνομη, ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η Αυστρία δεν μπορεί να δεχθεί επιπλέον πρόσφυγες…» δήλωσε συγκεκριμένα ο Αυστριακός Υπουργός. Με τον Ερντογάν να απειλεί να αφήσει ανεξέλεγκτη την λαθρομεταναστευτική ροή προς την Γηραιά Ήπειρο και τους Ευρωπαίους «εταίρους» να κλείνουν τα σύνορά τους, σιγά σιγά ας ετοιμαζόμαστε να τους μαζεύουμε όλους εδώ. Γιατί φυσικά το παράδειγμα της Αυστρίας θα το ακολουθήσουν και άλλοι Ευρωπαίοι «εταίροι» και στην Ελλάδα ακόμα θα αντηχεί η προπαγάνδα των ψευτοανθρωπιστών των ΜΚΟ και του κράτους των αλληλέγγυων.