ΑΡΧΙΚΗ

Χρυσή Αυγή - Η Φωνή της Μακεδονίας

Ενημέρωση : : Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 - 12:00

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας -Αποτυχημένη επίθεση των μνημονιακών ταγμάτων εφόδου της αριστεράς

Στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Ματθαιόπουλου Αρτέμη, με θέμα το 4ο μνημόνιο και τα εξοντωτικά μέτρα που επιβάλλει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αρχικά, το λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, συναγωνιστής Βογιατζής Δημήτριος, ο οποίος κατά τον σύντομο χαιρετισμό που πραγματοποίησε τόνισε ότι το μνημόνιο αποτελεί την αμφισβήτηση της ίδια της δημοκρατίας, καθώς ψηφίστηκε από την Βουλή -πλην Χρυσής Αυγής- για να επιβάλλει μέτρα αντίθετα στην λαϊκή βούληση.

Κατόπιν, το μέλος της Κεντρικής επιτροπής, συναγωνιστής Γραικός Φώτης, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό σχολιάζοντας τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, καθώς αυτές είναι ιδιαιτέρως ραγδαίες και καθοριστικές για το άμεσο μέλλον και για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Τέλος, το λόγο έλαβε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος με απλά παραδείγματα προέβη στην αποδόμηση του μύθου της μνημονιακής ανάπτυξης ενώ απέδειξε με επίσημα στατιστικά και οικονομικά στοιχεία την καθίζηση της ελληνικής οικονομίας και τη διάλυση των παραγωγικών δομών. Αναφέρθηκε στη διόγκωση του εξωτερικού χρέους και στους όρους του δανεισμού, που σκοπεύουν στην ολοκληρωτική κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας και στην δέσμευση του πλούτου της χώρας, την οποία η κυβέρνηση μετέτρεψε σε ενέχυρο προς ικανοποίηση των μικροπολιτικών της συμφερόντων.


Κατά την διάρκεια της ομιλίας του συναγωνιστή έκαναν την εμφάνιση τους κοντά στον χώρο των γραφείων αριστεροί παρακρατικοί, οι οποίοι επί σαράντα λεπτά επιχειρούσαν (μάταια) να τρομοκρατήσουν την τοπική κοινωνία της πόλης με το να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και να πετάνε πέτρες σε καταστήματα και διερχόμενα αυτοκίνητα. Η ψύχραιμη στάση των συναγωνιστών και η αδιαφορία τους μπροστά στις προβοκατόρικες προκλήσεις των χρήσιμων ηλιθίων του συστήματος ανάγκασε τους «αντιεξουσιαστές» να ξεσπάσουν την μανία τους σε περιουσίες πολιτών, μέχρι να αποσυρθούν απογοητευμένοι στις «καταλήψεις» τους, αφού το μόνο που κατάφεραν είναι να αποδείξουν πως φόβητρο του συστήματος είναι η μοναδική γνήσια αντιμνημονιακή δύναμη, η Χρυσή Αυγή.

Το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών είναι το μοναδικό που καταψήφισε όλα τα μνημόνια και που από την πρώτη στιγμή διακήρυξε ότι η επιχειρούμενη λεηλασία του κόπου του λαού μας θα αντιμετωπιστεί με έναν πολιτικό αγώνα μέχρι αφυπνίσεως και του τελευταίου πολίτη, ώστε να απαλλαγεί η χώρα από την επιτροπεία και την εθνική ντροπή της υποδούλωσης της χώρας στους τοκογλύφους.

Από τις φθορές που προκάλεσαν τα τάγματα εφόδου αριστεράς


Πλάνα από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό