ΑΡΧΙΚΗ

Χρυσή Αυγή - Η Φωνή της Μακεδονίας

Ενημέρωση : : Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:00

Συνεχόμενα επεισόδια από τους λαθρομετανάστες στο hotspot της Καβάλας

Μετά από τα σοβαρά επεισόδια με τραυματίες της 21ης Ιουνίου αυτή την φορά σειρά είχε η καταστροφή στο εκκλησάκι που βρισκόταν παράπλευρα του hotspot. Το βράδυ της Τετάρτης 16 Αυγούστου, δηλαδή μια μέρα μετά τον εορτασμό της Παναγίας, στην περιοχή του Περιγιαλίου Καβάλας, και σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, λαθρομετανάστες από το hotspot έσπασαν ένα μικρό εκκλησάκι που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου, απέναντι από το γήπεδο Ανθή Καραγιάννη. 


Και πάλι όμως στις 25 Αυγούστου έγιναν συγκρούσεις μεταξύ των Πακιστανών και Σύριων με απολογισμό 2 τραυματίες από χτυπήματα με ρόπαλα και 8 συλλήψεις.  Πιο συγκεκριμένα περίπου 20-30 Σύροι, επιτέθηκαν με ρόπαλα και ξύλα στους Πακιστανούς, τραυματίζοντας 2 εξ αυτών. Άμεσα υπήρξε παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης, με τους αστυνομικούς να προβαίνουν συλλήψεις ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με κακώσεις και μώλωπες στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκε το κέντρο φιλοξενίας εντός του αστικού ιστού της πόλης ότι θα υπάρξουν τέτοια φαινόμενα. Τα χειρότερα δυστυχώς είναι μπροστά μας με την σταδιακή αύξηση των φιλοξενούμενων στο hotspot παρόμοια και χειρότερα πλέον συμβάντα θα είναι συχνότερα και τελικά η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. 

Η σημερινή ζοφερή κατάσταση στην Ελλάδα υπάρχει επειδή εξυπηρετεί τον πλουτισμό των αριστερών νεοφιλελεύθερων του ΣΥΡΙΖΑ και του Σόρος εις βάρος όμως των Ελλήνων. Μοναδική λύση είναι η ενίσχυση του αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ως πραγματικής εναλλακτικής λύσης για την πατρίδα μας.