ΑΡΧΙΚΗ

Χρυσή Αυγή - Η Φωνή της Μακεδονίας

Ενημέρωση : : Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 - 19:47

Τοπική Οργάνωση Νέας Μηχανιώνας-Ομιλία Ματθαιόπουλου Αρτέμη για το 4ο μνημόνιο

Την Τετάρτη 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας πολιτική ομιλία του συναγωνιστή και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, Ματθαιόπουλου Αρτέμη, με θέμα το 4ο μνημόνιο και τα μέτρα που ψήφισε σύσσωμο το μνημονιακό τόξο της βουλής.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε αναλυτικά στα νέα εξοντωτικά μέτρα και στις συνέπειες που θα έχουν στο μέλλον για τον ελληνικό λαό, με το σκεπτικό ότι τα μνημόνια είναι αυτοτροφοδοτούμενα συστήματα επιτροπείας που μοναδικό στόχο έχουν στο τέλος να διαλύσουν πλήρως και μη αναστρέψιμα την ελληνική οικονομία, ώστε να προβούν οι τοκογλύφοι στην εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Το ξεπούλημα των ενεργειακών, αμυντικών και λοιπών εθνικής σημασίας δομών θα οδηγήσει σε μια αποικία εξαθλιωμένων εργαζομένων, η οποία συστήνεται με την επικύρωση της μνημονιακής βουλής, προς υλοποίηση των εντολών που λαμβάνει από ξένα κέντρα εξουσίας.

Μόνη αντίσταση απέναντι στη χούντα του μνημονίου είναι η συστράτευση με τη Χρυσή Αυγή και μια πραγματικά εθνική ηγεσία που θα αποτελέσει τον κυματοθραύστη στα σχέδια που απεργάζονται εγχώριοι και ξένοι τοκογλύφοι. Με σκληρή δουλειά, πίστη και αγώνα θα γίνει πραγματικότητα το όραμα των Ελλήνων εθνικιστών, να γίνει δηλαδή η Ελλάδα ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος, στο οποίο κάθε απόπειρα επιβολής απάνθρωπων και αντιλαϊκών μέτρων θα αντιμετωπίζεται ως προδοτική πράξη κι όχι ως «πατριωτικό» καθήκον, όπως συμβαίνει σήμερα με τους λαοπλάνους της Αριστεράς και της Δεξιάς.