ΑΡΧΙΚΗ

Χρυσή Αυγή - Η Φωνή της Μακεδονίας

Ενημέρωση : : Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017 - 18:26

Χρυσή Αυγή-Απάντηση στο μνημονιακό καθεστώς με αλληλεγγύη στους συμπατριώτες μας

Αρωγός στον αγώνα του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Πέλλας, βρέθηκε η Τοπική Οργάνωση Πέλλας της Χρυσής Αυγής, στην προσπάθεια που καταβάλει ο εν λόγω σύλλογος, ώστε να προσφέρει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, στους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Έτσι, μετά από πρωτοβουλία της Τοπικής Οργάνωσης Πέλλας της Χρυσής Αυγής, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες πλαστικά καπάκια, τα οποία στη συνέχεια δόθηκαν στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Πέλλας, για να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια. Σημειώνεται ότι για κάθε αμαξίδιο, απαιτούνται 540.000 πλαστικά καπάκια, δηλαδή ένας περίπου τόνος. Μέχρι στιγμής, ο Σύλλογος κατάφερε να προσφέρει 200 αμαξίδια σε άπορους συνανθρώπους μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και η προσπάθεια συνεχίζεται, ώστε να μπορέσουν να ανακουφιστούν ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας.

Πιστή στις αρχές της, ότι οι συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, δεν πρέπει να υφίστανται  διακρίσεις, και ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Πέλλας, η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται στους Έλληνες που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό από το μνημονιακό καθεστώς των μπολσεβίκων και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων τους. Με τις μικρές μας δυνάμεις, θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στον αγώνα των συμπατριωτών μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, ώστε η διαβίωση τους να γίνει πιο άνετη.

Βοηθώ τους μαθητές 2017”-Στήριξη της Χρυσής Αυγής στους μικρούς μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά

Η Τοπική Οργάνωση Παιονίας, πρωτοπόρα και πάντα παρούσα στο πολύπλευρο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, με πρωτοβουλία του Γραμματέα της, συναγωνιστή Παπαδόπουλο Αντώνη, ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα την πρωτοβουλία «Βοηθώ τους μαθητές 2017». Έτσι, εξασφαλίστηκαν ποσότητες ικανές να καλύψουν τις σχολικές ανάγκες 200 παιδιών του δημοτικού και όλα τα είδη θα διανεμηθούν από την Τοπική Οργάνωση εντελώς δωρεάν.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: «Αφουγκρασθήκαμε την αγωνία πολλών οικογενειών συμπολιτών μας για το πως θα επωμισθούν και φέτος το επιπρόσθετο οικονομικό βάρος της αγοράς σχολικών ειδών. Οι μικροί μας φίλοι ανήκουν σε οικογένειες (μονογονεϊκές, τρίτεκνες, πολύτεκνες) που δοκιμάζονται σκληρά στον καιρό τις κρίσης και κρίθηκε απαραίτητο να τους βοηθήσουμε και σε αυτό τον τομέα.

Στα παιδιά δίνονται όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη μίας χρονιάς : σχολική τσάντα, τετράδια, σετ με μολύβια, σβήστρα, ξύστρα, κόλλα, ψαλίδι, χάρακας, μπογιές, κασετίνα, στυλό σε τρία χρώματα, ετικέτες βιβλίων αλλά και η παρότρυνση  μέσα από ένα εγκάρδιο μήνυμα «να συνεχίσουν τα ελληνόπουλα να προσπαθούν».